Sharepoint Intranet

Overzicht kwijt? Werk online, vanuit een veilige en centrale omgeving.

Bij Omnino begrijpen we dat jouw organisatie behoefte heeft aan een betrouwbare en efficiënte online werkplek. Daarom bieden wij een op maat gemaakte online omgeving die de wensen en behoeften van jouw organisatie vervult. Met onze oplossing kun je veilig en efficiënt werken vanuit één omgeving, volledig geïntegreerd en aanpasbaar.

SharePoint als intranet voor directe toegang tot essentiële informatie, documenten en tools.

SharePoint is het perfecte online platform voor bedrijven die sterke samenwerking en vloeiende interne communicatie willen realiseren. Met SharePoint als jouw intranet heb je direct toegang tot alle essentiële gedeelde informatie, documenten en tools die cruciaal zijn voor je werk. Maak gebruik van handige functies zoals het in real-time samenwerken aan documenten, een duidelijke versie geschiedenis en gemakkelijke goedkeuringsprocessen.

Als onderdeel van Microsoft365 maakt SharePoint alle processen eenvoudiger, verkleint het de kans op fouten, bespaart het tijd en verhoogt het de efficiëntie van jouw team.

Enkele voordelen van SharePoint.

  • Productiviteit: SharePoint kan teams helpen om efficiënter samen te werken door het delen van documenten, het beheren van projecten en het communiceren met elkaar te vergemakkelijken.
  • Communicatie: SharePoint kan teams helpen om beter te communiceren door het delen van informatie, het voeren van discussies en het houden van vergaderingen.
  • Samenwerking: SharePoint kan teams helpen om beter samen te werken door het delen van documenten, het beheren van projecten en het communiceren met elkaar.
  • Beveiliging: SharePoint biedt een hoog niveau van beveiliging voor bedrijfsgegevens.
  • Flexibiliteit: SharePoint is een flexibele oplossing die kan worden aangepast aan de behoeften van elk bedrijf.

Klaar om de productiviteit en efficiëntie van jouw organisatie te verhogen?

Overal en altijd gemakkelijk samenwerken

Veel beveiligingsfeatures

Gemakkelijk vanuit één centrale omgeving

Verbeter de interne communicatie met SharePoint.

SharePoint is een veelzijdig platform dat op tal van manieren ingezet kan worden binnen jouw bedrijf. Een van de belangrijkste toepassingen is het beheren van documenten. Door documenten centraal op te slaan, te delen en te beheren via SharePoint, zorg je ervoor dat alle medewerkers altijd toegang hebben tot de meest actuele informatie. Dit vermindert het risico op miscommunicatie en fouten, omdat iedereen met dezelfde versies van de documenten werkt.

Naast documentbeheer is SharePoint ook uitermate geschikt voor projectbeheer. Het biedt de mogelijkheid om projecten gestructureerd aan te pakken door taken toe te wijzen, deadlines te stellen en de voortgang nauwkeurig te volgen. Dit helpt je team om efficiënt samen te werken en de projectdoelen op tijd te behalen.

Ook de interne communicatie binnen je bedrijf kan aanzienlijk verbeteren met SharePoint. Het platform maakt het mogelijk om informatie gemakkelijk te delen, discussies te voeren en vergaderingen te organiseren. Dit zorgt ervoor dat iedereen binnen het bedrijf goed op de hoogte blijft van belangrijke ontwikkelingen, wat de samenwerking tussen teams en afdelingen versterkt.

Verder kun je met SharePoint een intranet opzetten, een besloten website die exclusief toegankelijk is voor medewerkers van je bedrijf. Dit intranet fungeert als een centrale plek voor interne informatie, zoals bedrijfsnieuws, aankondigingen en beleidsdocumenten. Het biedt een efficiënte manier om alle relevante informatie op één plek beschikbaar te maken.

3 stappen tot een efficiënte, veilige en flexibele IT-omgeving.

Is jouw organisatie toe aan goed gestructureerde en probleemloos werkende IT-omgeving? Zoek dan niet verder! Wij helpen je niet alleen met een advies op maat of een algemene oplossing. Bij ons wordt het proces vanaf inventarisatie tot en met implementatie volledig verzorgd. Zo kunnen jullie bezig blijven met belangrijke zaken binnen de organisatie en zorgen wij ervoor dat deze zaken in toekomst optimaler zullen verlopen door middel van een van één gestroomlijnde IT-omgeving.

Inventarisatie.

Hoe staat jouw organisatie er op dit moment voor op IT gebied? Waar willen jullie als organisatie naartoe? Welke knelpunten vinden plaats binnen de organisatie?

Oplossing(en) Op Maat.

Gebaseerd op de inventarisatie creëren wij één of meerdere oplossingen op maat die perfect aansluiten op de behoefte van jouw organisatie.

Implementatie & Optimalisatie.

We zorgen voor een vlekkeloze implementatie en optimalisatie van onze oplossingen, zodat iedere werknemer nu en in de toekomst als een expert te werk kan met de vernieuwde structuur.

coffee gif

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij helpen organisaties het maximale uit Microsoft 365 te halen. Door de jarenlange ervaring weten wij altijd een passende oplossing te vinden.