Klantverhalen

Lees hier hoe wij bedrijven helpen slimmer en sneller te werken met onze IT-oplossingen op maat.

Bij Omnino-IT geloven we dat de beste manier om onze diensten te begrijpen is door te zien hoe we andere bedrijven hebben geholpen hun doelen te bereiken. Op deze pagina delen we de succesverhalen van onze klanten: bedrijven uit verschillende sectoren die met onze hulp hun digitale werkomgeving hebben verbeterd. Van het stroomlijnen van processen en het verbeteren van samenwerking, tot het versterken van beveiliging en het waarborgen van continuïteit; elk verhaal toont onze toewijding aan het leveren van maatwerkoplossingen die aansluiten op de unieke behoeften van onze klanten. Laat je inspireren door deze verhalen en ontdek wat Omnino-IT mogelijk voor jouw organisatie kan betekenen.

Succesvolle Omnino 365 implementatie bij N-Mass Gym Equipment.

N-Mass Gym Equipment is groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige fitnessapparatuur. Met een toenemend aantal verkooppartners en distributiekanalen moest N-Mass zijn bedrijfsprocessen moderniseren om de groei bij te benen en efficiënt te blijven opereren.

De uitdaging.

Met de snelle uitbreiding van N-Mass kwamen ook nieuwe uitdagingen op het gebied van interne communicatie, document- en voorraadbeheer. N-Mass gebruikte een verouderde IT-infrastructuur waarbij veel processen handmatig of via verschillende niet-geïntegreerde systemen verliepen. Dit zorgde voor vertragingen in het delen van informatie en het up-to-date houden van projectdocumenten. Daarnaast waren de bestaande werkplekken niet meer toereikend om de verhoogde werkdruk en complexe bedrijfsbehoeften te ondersteunen.

Onze oplossing: Omnino 365.

Omnino heeft N-Mass geholpen met de implementatie van Omnino 365, een gebruiksvriendelijke en schaalbare digitale werkplek die medewerkers in staat stelt om vanaf één centraal dashboard toegang te krijgen tot al hun documenten, e-mails en bedrijfsapplicaties. Met Omnino 365 konden we de losse tools en systemen van N-Mass integreren in één overzichtelijke omgeving, wat directe verbeteringen in efficiëntie en samenwerking opleverde.

devices_mockup_omnino_365_light

Daarnaast hebben we het documentbeheer vereenvoudigd door SharePoint te integreren in Omnino 365, waardoor alle medewerkers eenvoudig toegang hebben tot de meest actuele informatie, waar ze zich ook bevinden. Hierdoor kunnen teams beter samenwerken, zonder tijd te verliezen aan het zoeken naar documenten of informatie.

Hardware upgrade.

Naast de implementatie van Omnino 365 hebben we N-Mass ondersteund bij de modernisering van hun fysieke IT-infrastructuur. We hebben nieuwe schermen en printers geïnstalleerd om de productiviteit op kantoor te verhogen.

Het resultaat.

De introductie van Omnino 365 heeft de interne processen bij N-Mass aanzienlijk verbeterd. Medewerkers werken nu efficiënter samen en hebben altijd toegang tot de informatie die ze nodig hebben, wat heeft geleid tot een verhoogde productiviteit. De nieuwe infrastructuur, met moderne schermen en printers, ondersteunt de dagelijkse bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat teams hun werk met meer gemak en precisie kunnen uitvoeren.

3 stappen tot een efficiënte, veilige en flexibele IT-omgeving.

Is jouw organisatie toe aan goed gestructureerde en probleemloos werkende IT-omgeving? Zoek dan niet verder! Wij helpen je niet alleen met een advies op maat of een algemene oplossing. Bij ons wordt het proces vanaf inventarisatie tot en met implementatie volledig verzorgd. Zo kunnen jullie bezig blijven met belangrijke zaken binnen de organisatie en zorgen wij ervoor dat deze zaken in toekomst optimaler zullen verlopen door middel van een van één gestroomlijnde IT-omgeving.

Inventarisatie.

Hoe staat jouw organisatie er op dit moment voor op IT gebied? Waar willen jullie als organisatie naartoe? Welke knelpunten vinden plaats binnen de organisatie?

Oplossing(en) Op Maat.

Gebaseerd op de inventarisatie creëren wij één of meerdere oplossingen op maat die perfect aansluiten op de behoefte van jouw organisatie.

Implementatie & Optimalisatie.

We zorgen voor een vlekkeloze implementatie en optimalisatie van onze oplossingen, zodat iedere werknemer nu en in de toekomst als een expert te werk kan met de vernieuwde structuur.

Omnino 365 implementatie bij Hurum Vastgoed

Hurum Vastgoed is een jong en ambitieus bedrijf dat in korte tijd een flinke groei heeft doorgemaakt binnen de vastgoedsector. Door hun uitbreiding in zowel klanten als personeel, ontstond er een groeiende behoefte aan een schaalbare digitale werkomgeving om hun interne processen en samenwerking soepel te laten verlopen.

De uitdaging.

Door de snelle groei van Hurum Vastgoed werden de beperkingen van hun bestaande IT-systemen steeds duidelijker. Het gebruik van meerdere losse tools en systemen zorgde voor inefficiënties in communicatie en documentbeheer. Hurum Vastgoed was op zoek naar een centrale, toekomstbestendige oplossing die eenvoudig te beheren was en hen in staat zou stellen om flexibel en efficiënt samen te werken, zowel op kantoor, op locatie of thuis.

De oplossing: Omnino 365.

Omnino bood Hurum Vastgoed de oplossing in de vorm van Omnino 365, een complete digitale werkomgeving die medewerkers in staat stelt om op een overzichtelijke en efficiënte manier te werken. Met Omnino 365 hebben we een centrale hub opgezet waarin medewerkers eenvoudig toegang hebben tot hun documenten, e-mails, en sector-specifieke applicaties, allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Dankzij de intuïtieve interface van Omnino 365 konden de medewerkers van Hurum Vastgoed snel aan de slag, zonder langdurige trainingen. We hebben de omgeving volledig afgestemd op de specifieke behoeften van de vastgoedsector, inclusief het integreren van hun bestaande CRM en documentbeheersystemen. Dit zorgde ervoor dat belangrijke klantinformatie en projectdocumenten nu altijd beschikbaar zijn, of de medewerkers nu op kantoor, thuis, of op locatie werken.

Het resultaat.

De implementatie van Omnino 365 bracht direct voordelen met zich mee voor Hurum Vastgoed. Medewerkers ervaren nu een efficiëntere manier van samenwerken, doordat ze altijd en overal toegang hebben tot de benodigde documenten en systemen. De communicatie tussen verschillende teams is sterk verbeterd en er is minder tijdverlies door het zoeken naar informatie. Bovendien is het platform volledig schaalbaar, wat belangrijk is voor Hurum Vastgoed nu ze verder blijven groeien.

Ook op het gebied van beveiliging biedt Omnino 365 een betrouwbare oplossing. Met Azure Identity als integratie worden de toegangsrechten en beveiliging van gevoelige bedrijfsgegevens gewaarborgd, zodat Hurum Vastgoed zich geen zorgen hoeft te maken over datalekken of ongeautoriseerde toegang.

coffee gif

Geen gedoe, geen verplichtingen.

Benieuwd wat Omnino-IT voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we ook jou kunnen helpen met slimme, op maat gemaakte IT-oplossingen. We denken graag met je mee!