Microsoft Teams Phone

Bellen met Microsoft Teams: alles binnen één communicatieplatform.

Het gebruik van Microsoft Teams biedt organisaties een breed scala aan voordelen. Teams integreert chat, videovergaderingen, bestandsdeling en samenwerkingstools op één plek, waardoor teams efficiënt kunnen communiceren en samenwerken. Bovendien is Teams toegankelijk vanaf elk apparaat met internetverbinding, waardoor medewerkers altijd en overal kunnen werken en samenwerken. Teams Phone voegt een extra functionaliteit toe, dit maakt het mogelijk om te bellen en gebeld te worden vanuit een vast telefoonnummer.

Werk veiliger en efficiënter als ooit tevoren.

Dankzij geavanceerde beveiligingsfuncties zoals end-to-end encryptie, multi-factor authenticatie en geavanceerde identiteits- en toegangsbeheer, blijft de communicatie binnen Teams veilig. Ten slotte biedt Teams een breed scala aan productiviteitstools, waaronder agenda-integratie, taakbeheer, notities en integratie met populaire apps van derden, waardoor gebruikers hun werk efficiënter kunnen organiseren en uitvoeren.

Overstappen naar bellen via Teams.

Bij Omnino transformeren we Microsoft Teams tot een volwaardige telefooncentrale in de cloud. Naast de communicatiemogelijkheden die Teams biedt, voegen we ook belfunctionaliteit toe. Hierdoor kunnen jij en je collega’s vaste- en mobiele telefoonnummers bellen vanuit Teams. Elke medewerker krijgt een telefoonnummer toegewezen dat wordt gekoppeld aan hun Microsoft-account. Op deze manier ben je altijd bereikbaar voor interne en externe gesprekken via Teams.

De voordelen van bellen met Teams.

Er zijn talloze voordelen aan het gebruik van Microsoft Teams Phone. Microsoft Teams Phone biedt organisaties een geïntegreerde oplossing voor communicatie, waarbij vaste en mobiele telefonie samenkomen met het Teams-platform. Dit verbetert de samenwerking en productiviteit doordat medewerkers kunnen bellen, chatten en vergaderen vanuit één interface. Met geavanceerde functies zoals voicemail, gespreksopname en flexibele belrouting biedt Microsoft Teams Phone een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor moderne communicatiebehoeften.

Flexibele en efficiënte omgeving.

Naadloze integratie met andere apps.

Geen extra telecomleverancier.

Uitgebreide functionaliteiten.

Veelgestelde vragen.

  • Waarom Microsoft Teams beheer uitbesteden?

    Het uitbesteden van het beheer van Microsoft Teams biedt bedrijven directe toegang tot gespecialiseerde expertise, zonder de noodzaak om intern personeel te trainen of aan te nemen. Dit betekent dat je kunt profiteren van geoptimaliseerde prestaties en best practices die zorgen voor een soepele werking van Microsoft Teams, waardoor de efficiëntie binnen je organisatie wordt verhoogd. Bovendien kan het uitbesteden van Teams-beheer operationele kosten verlagen door IT-taken uit handen te nemen en te zorgen voor continuïteit, zelfs bij complexe aanpassingen of uitbreidingen.

  • Wat zijn de kosten voor het uitbesteden van Microsoft Teams-beheer?

    De kosten voor het uitbesteden van Microsoft Teams-beheer variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van je organisatie, zoals de omvang van je bedrijf, het aantal gebruikers, en de mate van ondersteuning die nodig is. De keuze van de serviceprovider en eventuele aanvullende diensten, zoals 24/7 ondersteuning of integratie met andere systemen, kunnen ook invloed hebben op de prijs. Om een nauwkeurige inschatting te krijgen van de kosten die passen bij jouw situatie, is het verstandig om contact met ons op te nemen. We kunnen een offerte op maat maken die aansluit bij de unieke eisen van jouw organisatie en de gewenste servicelevels.

  • Kan ik mijn bestaande nummer migreren naar Microsoft Teams Phone?

    Ja, het is mogelijk om je bestaande telefoonnummer te migreren naar Microsoft Teams Phone via nummerportabiliteit. Dit proces stelt je in staat om je huidige nummers te behouden, zodat je geen wijzigingen hoeft door te voeren in je contactgegevens.

  • Is Microsoft Teams Phone makkelijk op te schalen?

    Ja, Microsoft Teams Phone is ontworpen met schaalbaarheid als kernprincipe, waardoor het eenvoudig is om het systeem aan te passen aan de groeiende of veranderende behoeften van je organisatie. Of je nu meer gebruikers wilt toevoegen, extra telefoonnummers wilt toewijzen, of nieuwe functies wilt activeren, Teams Phone kan snel en zonder onderbreking worden uitgebreid of afgeschaald. Dit biedt de flexibiliteit om je communicatiesysteem altijd in lijn te houden met de eisen van je bedrijf.

3 stappen tot een efficiënte, veilige en flexibele IT-omgeving.

Is jouw organisatie toe aan goed gestructureerde en probleemloos werkende IT-omgeving? Zoek dan niet verder! Wij helpen je niet alleen met een advies op maat of een algemene oplossing. Bij ons wordt het proces vanaf inventarisatie tot en met implementatie volledig verzorgd. Zo kunnen jullie bezig blijven met belangrijke zaken binnen de organisatie en zorgen wij ervoor dat deze zaken in toekomst optimaler zullen verlopen door middel van een van één gestroomlijnde IT-omgeving.

Inventarisatie.

Hoe staat jouw organisatie er op dit moment voor op IT gebied? Waar willen jullie als organisatie naartoe? Welke knelpunten vinden plaats binnen de organisatie?

Oplossing(en) Op Maat.

Gebaseerd op de inventarisatie creëren wij één of meerdere oplossingen op maat die perfect aansluiten op de behoefte van jouw organisatie.

Implementatie & Optimalisatie.

We zorgen voor een vlekkeloze implementatie en optimalisatie van onze oplossingen, zodat iedere werknemer nu en in de toekomst als een expert te werk kan met de vernieuwde structuur.

coffee gif

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd hoe Teams Phone de communicatie van jouw kan verbeteren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jullie kunnen voorzien van een complete online telefonie-oplossing.