Advies

Onze diensten.

Bij Omnino bieden we verschillende diensten aan om de digitale werkomgeving van jouw organisatie te verbeteren. Onze 4 hoofddiensten bestaan uit Microsoft Office 365, Teams Phone, Azure Identity en Mobile Device Management (MDM). Of je nu de IT-infrastructuur efficiënter wilt maken, de samenwerking binnen de teams wilt verbeteren of de beveiliging van de bedrijfsgegevens wilt verhogen, wij hebben de kennis en ervaring om jou te helpen.

Onafhankelijk IT-advies

Een goed werkende digitale omgeving is superbelangrijk voor jouw organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt? Daar komt IT-advies om de hoek kijken! Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen en implementeren van de juiste IT-oplossingen. Of het nu gaat om het opzetten van een soepele samenwerking met Teams, het beheren van je bedrijfsgegevens met Azure, of het optimaliseren van je werkplek met Office 365, wij hebben de kennis en ervaring om jouw organisatie de juiste IT-oplossingen te adviseren en te implementeren. Misschien willen jullie enkel gebruik maken van Teams Phone? Misschien wel een combinatie van Office 365 en Azure. Samen komen we tot de best mogelijke oplossing!

microsoft logo
office 365 logo
microsoft teams logo
microsoft azure logo

3 stappen tot een efficiënte, veilige en flexibele IT-omgeving.

Is jouw organisatie toe aan goed gestructureerde en probleemloos werkende IT-omgeving? Zoek dan niet verder! Wij helpen je niet alleen met een advies op maat of een algemene oplossing. Bij ons wordt het proces vanaf inventarisatie tot en met implementatie volledig verzorgd. Zo kunnen jullie bezig blijven met belangrijke zaken binnen de organisatie en zorgen wij ervoor dat deze zaken in toekomst optimaler zullen verlopen door middel van een van één gestroomlijnde IT-omgeving.

Inventarisatie.

Hoe staat jouw organisatie er op dit moment voor op IT gebied? Waar willen jullie als organisatie naartoe? Welke knelpunten vinden plaats binnen de organisatie?

Advies Op Maat.

Gebaseerd op de inventarisatie creëren wij één of meerdere oplossingen op maat die perfect aansluiten op de behoefte van jouw organisatie.

Implementatie & Optimalisatie.

We zorgen voor een vlekkeloze implementatie en optimalisatie van onze oplossingen, zodat iedere werknemer nu en in de toekomst als een expert te werk kan met de vernieuwde structuur.

Voordelen van gespecialiseerd IT-advies.

Het is logisch dat niet iedere organisatie IT-specialisten in dienst heeft die precies weten wat er veranderd of geïmplementeerd moet worden om de gewenste resultaten te behalen. In de meeste gevallen weten organisatie niet eens wat er überhaupt mogelijk is binnen de IT-infrastructuur en hoe veel makkelijker de dagelijkse werkzaamheden worden met de juiste IT-oplossingen. Hieronder hebben we een aantal van de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

Deskundig advies op maat

Onze specialisten helpen jou de juiste IT-oplossingen te kiezen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Verbeterde productiviteit

Door het optimaliseren van jouw IT-infrastructuur kunnen jouw medewerkers efficiënter werken en hun taken sneller uitvoeren.

Volledige ondersteuning

Onze specialisten begeleiden jou bij de implementatie en optimalisatie van de gekozen IT-oplossingen.

Bij ons is niks te gek.

Ben jij op zoek naar specifieke IT-oplossingen of loop je tegen bepaalde problemen aan binnen jouw organisatie en ben je benieuwd of hier oplossingen voor zijn? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de verschillende opties en mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor de behoeften en doelen van jouw organisatie.

Professioneel IT-advies voor een optimale inrichting van uw digitale werkomgeving.

Bij Omnino zijn we er om jouw organisatie professioneel IT-advies te geven, zodat de digitale werkomgeving optimaal functioneert. Of het nu gaat om het instellen van Microsoft Office 365, het implementeren van Teams Phone, het beheren van Azure Identity of het opzetten van Mobile Device Management, wij staan voor jullie klaar met deskundig advies op maat. Onze ervaren IT-consultants helpen jullie bij het maken van de juiste keuzes en bieden ondersteuning gedurende het hele proces. Met onze adviezen zorgen we ervoor dat de IT-omgeving perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie, waardoor je efficiënter kunt werken, kosten kunt besparen en de concurrentiepositie kunt versterken.

coffee gif

Geen gedoe, geen verplichtingen.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw organisatie.